Rólunk

Hittel és Tudással!
Mindenben a segítségére leszünk.

Vállalkozásunk elindításában nagy szerepet játszott, hogy hisszük azt: Egy ilyen kiterjedt és nagy lefedettségű piacon, mint a vagyon, -birtok, személyvédelem, adósságkezelés és rendezvénybiztos, tudunk új, a kor elvárásainak megfelelő, dinamikus megoldásokkal szolgálni a szakma minden területén.

Az alapítók több évtizedes tapasztalata, kiterjedt kapcsolatrendszere és kollégáink felkészültsége révén, segítünk felmerülő problémáinak megoldásában.

Megbízóinkat gyors és szakszerű segítségben részesítjük. Feltérképezzük a problémák keletkezési körülményeit, az ügy hátterét és a résztvevő összes érintettet. Diszkrét és teljeskörű adat és információgyűjtést végzünk annak érdekében, hogy sikeresen elvégezzük megbízásainkat.

Magas szintű érdekképviselet és diszkréció

Ügyfeleinknek magas szintű érdekképviseletet, nagyfokú diszkréciót, megbízhatóságot, körültekintő ügyintézést biztosítunk.

Cégünk hosszú ideje tevékenykedik követeléskezelés, adósságbehajtás, illetve a személy -és vagyonvédelem területén.

Vezető tisztségviselőink több, mint 2 évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a szakmában, a szakma minden fortélyát ismerjük és kiválóan végezzük el a ránk bízott feldatokat.

Elérhetőségeink

Konzultáljon Velünk

Írjon nekünk emailt vagy hívjon bennünket telefonos elérhetőségünk egyikén, hogy megoldási javaslattal szolgáljunk Önnek problémája megoldására.

Címünk

1033 Budapest Szőlőkert u. 4/a
Roxinvest Irodaház

Telefon