Rendezvénybiztosítás

Rendezvény-
biztosítás

Figyelem és Tapasztalat

Legyen szó akár szórakoztató vagy sportrendezvényről, a nagy tömeget mozgató események lebonyolítása magasfokú biztonsági kockázattal jár.

Az ilyen jellegű munka elvégzéséhez tapasztalt, felkészült egyben kommunikatív munkatársakra van szükség. Ezesetben is nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, ugyanakkor maximálisan igyekszünk kiszolgálni a rendezvény szervezőinek igényeit. Nagy létszámú munkaerő felvonultatása esetén is szervezetten és átláthatóan végezzük el a ránk bízott feladatot.

Tapasztalat

A hosszú évek tapasztalatai alapján bátran állíthatjuk, hogy cégünk munkatársai kiválóan oldják meg a rendezvények biztosításával járó feladatokat. 

Biztonság

Mindig szem előtt tartjuk az ilyen jellegű események legfőbb célját, a biztonságot, hogy a rendezvény végeztével minden résztvevő mosolyogva térjen haza az otthonába.

Szabályok

Ahogy a törvény is kimondja, amennyiben a rendezvény vendégeinek magatartása vagy a körülmények a rendezvény törvényességét veszélyeztetik, a szervezők kötelesek azt feloszlatni.

mérkőzések

Sportesemények

Megfelelő védelem hiányában könnyedén bekövetkezhetnek olyan történések, amik miatt akár az egész rendezvényt le kell állítani, ez pedig értelemszerűen kudarcot okozna a szervezők számára.

 

Miért válasszon minket?

Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően a szakma minden fortélyát ismerjük és professzionális szinten végezzük el a ránk bízott feladatokat. 

Teljeskörű diszkréció

Körültekintés és diszkréció minden helyzetben, ügyfeleink érdekeit teljes mértékben képviselve.

Törvényes képviselet

A törvényi és jogszabályi kereteket soha nem lépjük át. Jogász és ügyvéd munkatársaink hasznos tanácsokkal látják el megbízóinkat.

Adatvédelem

Vállalatunk megbízható adatvédelmi irányítási rendszerrel rendelkezik.

Szerződés

Partnereinkkel megbízási szerződésünk nem évül el, egészen addig foglalkozunk ügyével, míg sikerre nem visszük Önnek.

Több, mint 20 éves tapasztalat

A hosszú évek alatt szerzett kellő szakmai hozzáértés, magabiztosság, törvényesség, és a nagyfokú diszkréció szolgálnak alapul tevékenységeink hatékony és eredményes munkavégzéséhez.

Garancia

Megbízási szerződésünk megkötésének napjától az ügymenettel kapcsolatban minden felelősség cégünkre hárul. Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

Elérhetőségeink

Konzultáljon Velünk

Írjon nekünk emailt vagy hívjon bennünket telefonos elérhetőségünk egyikén, hogy megoldási javaslattal szolgáljunk Önnek problémája megoldására.

Címünk

1033 Budapest Szőlőkert u. 4/a
Roxinvest Irodaház

Telefon

Email

info@flottcontrolsecurity.hu
flottcontrolkft@gmail.com