Céginformáció

Cégünkről

Jelszavaink: minden ügyfelünk csúcsminőségű szolgáltatásokat érdemel, a megbízó elégedettsége a legfontosabb szempont. Gazdálkodásunk átlátható, megbízható üzleti partnerek vagyunk ügyfeleinknek, alvállalkozóinknak. Felelősen gondoskodunk munkatársainkról, kollégáinkról. Nálunk nincsen fekete munka, minden munkatársunkat bejelentett jogviszonyban alkalmazzuk, a bér és járulékfizetés mindig határidőben történik. A jogszabálykövető foglalkoztatás számunkra alapelv, maximálisan betartjuk a vonatkozó törvényi előírásokat.

A Flott Control Security Kft. mindenben megfelel a feltételeknek, a hatósági ellenőrzések bírság nélkül végződnek, a jogszabályszerű működés megállapításával.

Név: Flott Control Security Korlátolt Felelősségű Társaság

Képviselője: Kassai Zsolt ügyvezető tulajdonos

Címe: 1033 Budapest Szőlőkert u. 4/a
Roxinvest Irodaház

Fő tevékenység: 8010. Személybiztonsági tevékenység

Cégjegyzékszám: 01 09 353181

Adószáma: 27308363241

Minőségi szolgáltatás, professzionális hozzáállás,
rendezett kapcsolatok

Minőség

A Flott Control Security Kft. vezető szerepet tölt be Budapesten és a Pest megyei régióban a biztonsági szolgáltatások piacán.

Átláthatóság

Folyamatosan azért dolgozunk, hogy ügyfeleinknek magas szintű érdekképviseletet, nagyfokú diszkréciót, megbízhatóságot, körültekintő ügyintézést biztosítsunk a személyvédelem, birtokvédelem, követeléskezelés, adósságbehajtás, rendezvénybiztosítás területén. 

Jogszabálykövetés

Partnereinkkel megbízási szerződésünk nem évül el, egészen addig foglalkozunk ügyével, míg sikerre nem visszük Önnek.

Elérhetőségeink

Konzultáljon Velünk

Írjon nekünk emailt vagy hívjon bennünket telefonos elérhetőségünk egyikén, hogy megoldási javaslattal szolgáljunk Önnek problémája megoldására.

Címünk

1033 Budapest Szőlőkert u. 4/a
Roxinvest Irodaház

Telefon