Birtokvédelem

Bízza cégünkre a birtokvédelemmel járó nehézségeket

Gondja akadt a bérbeadóval vagy a bérlővel? Bízza cégünkre az őrzéssel és védelemmel járó feladatokat. Maximális profizmussal, élőerős jelenléttel, szükség esetén csapat kivonulással és speciális eszközökkel dolgoznak cégünk munkatársai.

Vállalkozásunk elindításában nagy szerepet játszott, hogy hisszük azt: Egy ilyen kiterjedt és nagy lefedettségű piacon, mint a vagyonvédelem, tudunk új, a kor elvárásainak megfelelő, dinamikus megoldásokkal szolgálni a szakma minden területén

Az alapítók több évtizedes tapasztalata, kiterjedt kapcsolatrendszere és kollégáink felkészültsége révén, segítünk felmerülő problémáinak megoldásában.

BIRTOKVÉDELEM

Birtokvédelem: Bizalmi Kérdés

A magán és üzleti szektorban egyre többször jelentkező probléma az adósságok és különböző birtokviták jogszerű és gyors rendezése. Amellett, hogy ezek az ügyek általában komoly anyagi hátrányt okoznak, gyakran megbízóink sorsa függhet a gyors, határozott, egyben jogszerű beavatkozáson.

Ezeket az ügyeket ezért kiemelt körültekintéssel közelítjük meg. Folyamatos jogi kontroll és tanácsadás mellett járunk el a vitás kérdésekben, megbízóink érdekeit teljes körűen képviselve, őketfolyamatosan tájékoztatva. Szerződésünk abban az esetben minősül teljesítettnek, ha ügyét sikeresen, az ön elvárásának megfelelően lezártuk.

Objektum védelem: Gondolkozzunk előre!

Hiába a technológia nagyfokú fejlődése, úgy gondoljuk, hogy az élő erős jelenlét megkerülhetetlen az objektumok védelmében. Különösen igaz ez a jelenlegi helyzetben, amikor plusz terhet mindannyiunkra a járványhelyzet okozta szabályok betartása és maradéktalan betartatása.

Mindemellett fontosnak tartjuk a megelőzést. A ki és beléptetés, valamint az őrzési feladatok szakszerű ellátása mellett, segítséget nyújtunk a munkavállalói állomány feltérképezésében, valamint a vagyon elleni cselekmények megelőzésében, szükség szerint monitorozzuk jelenlegi, vagy akár lehetséges jövőbeli üzleti partnereit.

Miért válasszon minket?

Igény estén vállaljuk készenléti szolgálat felállítását, amennyiben az Ön által kért szolgáltatás nem igényel folyamatos jelenlétet

Teljeskörű diszkréció

Körültekintés és diszkréció minden helyzetben, ügyfeleink érdekeit teljes mértékben képviselve.

Törvényes képviselet

A törvényi és jogszabályi kereteket soha nem lépjük át. Jogász és ügyvéd munkatársaink hasznos tanácsokkal látják el megbízóinkat.

Adatvédelem

Vállalatunk megbízható adatvédelmi irányítási rendszerrel rendelkezik.

Szerződés

Partnereinkkel megbízási szerződésünk nem évül el, egészen addig foglalkozunk ügyével, míg sikerre nem visszük Önnek.

Több, mint 20 éves tapasztalat

A hosszú évek alatt szerzett kellő szakmai hozzáértés, magabiztosság, törvényesség, és a nagyfokú diszkréció szolgálnak alapul tevékenységeink hatékony és eredményes munkavégzéséhez.

Garancia

Megbízási szerződésünk megkötésének napjától az ügymenettel kapcsolatban minden felelősség cégünkre hárul. Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

Elérhetőségeink

Konzultáljon Velünk

Írjon nekünk emailt vagy hívjon bennünket telefonos elérhetőségünk egyikén, hogy megoldási javaslattal szolgáljunk Önnek problémája megoldására.

Címünk

1033 Budapest Szőlőkert u. 4/a
Roxinvest Irodaház

Telefon