Adósságkezelés

Adósság -és követeléskezelés

Tudjuk, mennyire fontos a meglévő és a jövőbeli üzleti kapcsolatok ápolása. Követeléskezelő szolgáltatásunk költséghatékony lehetőséget biztosít egyedi és tömeges problémák kezelésére egyaránt. Vigyázunk ügyfélkapcsolataira. 

Mielőtt ügyvédhez fordulna, konzultáljon velünk. Jogász, ügyvéd munkatársaink hasznos tanácsokkal látják el megbízóinkat. Jelentős tapasztalattal rendelkeznek a számlatartozásokat érintő specifikus problémák és adósságok kezelésében egyaránt.

ADÓSSÁGkezelés

Adósságkezelés folyamatokat
helyén kezeljük

Ha szükségesnek látja elkísérjük üzleti tárgyalásra, vitás ügyeinek rendezésére, hogy személyes biztonságát megőrizzük

Célunk az, hogy a velünk történő szerződéskötés után, ügyfelünk azt érezze, hogy ügye fontos nekünk, végig a számára legmegfelelőbb megoldásra törekszünk, valamint bizonyítani azt, hogy a kimondott szónak igenis van súlya és ereje.

Miért válasszon minket?

Több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően a szakma minden fortélyát ismerjük és professzionális szinten végezzük el a ránk bízott feladatokat. 

Teljeskörű diszkréció

Körültekintés és diszkréció minden helyzetben, ügyfeleink érdekeit teljes mértékben képviselve.

Törvényes képviselet

A törvényi és jogszabályi kereteket soha nem lépjük át. Jogász és ügyvéd munkatársaink hasznos tanácsokkal látják el megbízóinkat.

Adatvédelem

Vállalatunk megbízható adatvédelmi irányítási rendszerrel rendelkezik.

Szerződés

Partnereinkkel megbízási szerződésünk nem évül el, egészen addig foglalkozunk ügyével, míg sikerre nem visszük Önnek.

Több, mint 20 éves tapasztalat

A hosszú évek alatt szerzett kellő szakmai hozzáértés, magabiztosság, törvényesség, és a nagyfokú diszkréció szolgálnak alapul tevékenységeink hatékony és eredményes munkavégzéséhez.

Garancia

Megbízási szerződésünk megkötésének napjától az ügymenettel kapcsolatban minden felelősség cégünkre hárul. Szolgáltatásainkra garanciát vállalunk.

Elérhetőségeink

Konzultáljon Velünk

Írjon nekünk emailt vagy hívjon bennünket telefonos elérhetőségünk egyikén, hogy megoldási javaslattal szolgáljunk Önnek problémája megoldására.

Címünk

1033 Budapest Szőlőkert u. 4/a
Roxinvest Irodaház

Telefon